Ik ben Luuk Feitsma. Ik ben met sportmassage in aanraking gekomen doordat ik zelf behandelingen heb ondergaan tijdens het sporten. Ontzettend mooi wat er met (sport)massage gerealiseerd kan worden in herstel van het bewegingsapparaat. De interesse in het menselijk lichaam en het bewegingsapparaat was daarbij geboren. Ook ben ik in de periode van jeugdvoetbaltrainer verder geïnteresseerd geraakt in o.a. de verhouding belasting – belastbaarheid. Bij Sportmassage Friesland, dé opleiding voor sportmassage gevolgd en bij diverse verenigingen, waaronder BVO SC Cambuur, als verzorger in dienst geweest.

Het bewegingsapparaat bleef me interesseren en ik kwam in aanraking met Triggerpointtherapie. De opleiding gevolgd bij Prevenzis en nu praktiserend in mijn eigen praktijk luukSportmassage. Overigens is het niet zo dat alleen sporters bij mij terecht kunnen.

U kunt voor verschillende behandelingen bij mij terecht. Bij de therapeutische behandelingen kan ik gelijk aan de klacht/de pijn werken, maar ook boeiend is het om vanuit mijn opleidingen naar de oorzaak te kijken die daaronder ligt en daar de behandeling op af te stemmen. Het is fijn en geeft energie om op deze manier iets voor mensen te kunnen betekenen.